Design i rörelse,
Design för rörelse

Allt vi gör handlar om rörelse – oavsett om det handlar om att hjälpa folk att komma närmare varandra, ta sig framåt i ett digitalt köpflöde eller vara en aktiv del i den globala miljörörelsen. Det har vi tagit fasta på i vår digitala designfilosofi.

Vi designar för att sätta människor i rörelse

Vi hjälper våra kunder att ta sig dit de ska. Vi guidar och hjälper kunden framåt, vi är där genom hela resan, före, under och efter. Vi vill hjälpa folk att fatta beslut, välja rätt, komma vidare och komma fram.

… för människor som är i rörelse

Vi utgår från kundens kontext och situation. Vi vet att de flesta av våra kunder använder mobilen, befinner sig i stökiga miljöer eller är på språng. Så vi utgår från kundens verklighet och börjar med upplevelsen på små skärmar. I skiftande miljöer, förutsättningar och situationer.

… för att hålla oss i rörelse

Vi vill aktivt möta våra kunders behov och förväntningar, både dagens och framtidens. Så vi har modet att ständigt testa, ifrågasätta och reflektera över vad vi gör, hur vi jobbar och hur vi tar fram nya lösningar. Vi rör oss alltid med kunden men vi utmanar och driver också våra kunder framåt.

… för att beröra

Vi ger oss inte förrän vi förstår våra kunder utifrån deras situation. Vi är inkännande och empatiska och visar med handling, produkter och tjänster att vi är enkla, pålitliga, mänskliga och härliga.

… för att vi är en del av en viktig rörelse

Vi vet att vi har en viktig samhällsroll, vi är en del av något större. Vi behöver ta ansvar både för vår omgivning och för en skiftande värld där människor har olika behov och förutsättningar. Vi vill att det vi designar ska kännas relevant, hållbart och inkluderande, för vi är till för alla, både nu och i framtiden.

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 4.0 Internationell Licens.

Din mobil är online